E-Lybra

Stoppen met roken? Of weer in balans komen?

Veel mensen zijn uit balans en hebben daar last van: ze voelen zich niet lekker en krijgen allerlei klachten. Deze klachten verschillen van persoon tot persoon.
Met de E-Lybra8™  kan de verstoring op trillingsniveau in kaart gebracht en behandeld worden. Dit gebeurt met behulp van bioresonantie. Dit is een techniek die al langer bekend is en veel gebruikt wordt in natuurgeneeskundige en ook wel in homeopathische praktijken. Dankzij zeer gevoelige apparatuur is de E-Lybra8™ in staat de elektromagnetische trillingen van het lichaam te meten en waar nodig te behandelen. Tijdens de behandelingen worden storende frequentiepatronen door de ingezette apparatuur omgezet tot behandelfrequenties. Waar nodig worden specifieke frequenties toegevoegd. Deze worden vervolgens via elektroden aan de patiënt toegediend. Het idee is, dat zo belastende frequentiepatronen en onderliggende oorzaken van ziekten en kwalen verminderd worden, en zo belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt versterkt.

De apparatuur van de E-Lybra8™ heeft zeer uitgebreide mogelijkheden. Het is in onze praktijk met veel succes toegepast bij mensen en bij dieren. Ook in de landbouw zijn goede resultaten behaald met het gebruik van deze techniek.

Wat is de E-Lybra8™?

Het is een volledig automatisch computergestuurd systeem voor het analyseren en uitbalanceren van lichaamsenergieën en voor het aanmaken van energetische remedies.

Bioresonantie behoort de alternatieve geneeskunde evenals bijvoorbeeld homeopathie, acupunctuur en andere speciale therapie richtingen. De  bioresonantie therapie is een beproefde therapie methode en wordt erkend binnen de speciale behandelingsrichtingen. In de traditionele geneeskunde is de bioresonantie methode echter niet onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek en daarom nog steeds niet erkend.

Wat doet de E-Lybra8™?

De E-Lybra 8™ scant het lichaam met behulp van 285.000 resonantie-patronen op onevenwichtigheden (zowel fysieke als psychologische), toxische belasting, blokkades, tekorten en verstoringen.
Op basis van de resonantie- en reactiepatronen die het lichaam bij de meting aangeeft, behandelt E-Lybra8™ de cliënt met specifieke resonantiepatronen met de bedoeling, die het lichaam in balans brengen. Het systeem is gebaseerd op bioresonantie en biofeedback via elektrodes.
Het bijzondere van de E-Lybra8™ is, dat deze elektrodes direct verbonden zijn met de cliënt. Op deze wijze kan de therapeut het resultaat niet beïnvloeden. De behandelingen worden in het algemeen uitgevoerd door een van onze assistentes onder supervisie van de artsen. U bent dus onder behandeling van een arts.

Specifieke formules

Daarnaast bevat E-Lybra 8™ formules voor het specifiek behandelen van bepaalde aandoeningen zoals bijvoorbeeld candida, eczeem, griep, allergieën, intoleranties en brandwonden. Het is de bedoeling, dat daarmee het genezend vermogen van het lichaam gericht gestimuleerd wordt. Ook bevat het een – in onze praktijk- zeer succesvol programma voor gewichtsreductie en stoppen met roken. Vooral met het programma voor mensen, die willen stoppen met roken, zijn er zeer positieve ervaringen. De behoefte om te roken verdwijnt maar het prettige is, dat de ex-rokers beschrijven dat ze niet méér gaan snoepen, niet in gewicht aankomen en zelfs niet humeurig worden!

Een volledige behandeling bestaat uit scannen, balanceren en het aanmaken van een remedie en duurt 60 à 90 minuten.

Energetische geneesmiddelen

E-Lybra 8™ biedt de mogelijkheid om bio-energetische remedies aan te maken tijdens de behandeling van de cliënt, zodat dit ter ondersteuning meegegeven kan worden.

Kosten

Een behandeling met de E-Lybra 8™ is op basis van een tarief van € 21,- per kwartier.

Voor de eerste volledige behandeling, die 60-90 minuten duurt, wordt maximaal € 84,- in rekening gebracht. Voor dieren geldt een tarief van maximaal € 71,-. Dit is inclusief het aanmaken van een remedie.

Graag per pin te voldoen.