Dennon is een verhaal apart!

Hij domineert het gezin waar hij woont. Hij wil graag alle aandacht, krijgt hij die niet dan eist hij die op. Bij Mevrouw loopt hij dan naar de kast en mikt alle glazen eruit met een vakkundige en geoefende tik met zijn poot. Maar als Meneer thuis is, verandert hij zijn tactiek. Dan loopt hij naar de stereo-installatie en zet zijn nagels erin. Succes verzekerd!

Bezoek moet van te voren even opbellen om te zeggen hoe laat ze komen want als Dennon van te voren niet opgesloten wordt, laat hij geen mens binnen!

Verder kan het een lieve kat zijn. Hij speelt met het vijfjarige dochtertje, speelt met kartonnen dozen en vindt het leuk om cadeautjes uit te pakken. Wel is hij jaloers op de baby en dat is de reden dat de eigenaar met hem langskomt.

Dennon is gek op vlees, chips en andere zoute dingen. Hij kwijlt erg als hij aan het melktrappelen is. Hij is bang voor nieuwe dingen en voor spiegels en is bang voor water.

Eerst krijgt Dennon het middel Stramonium 200K toegediend. Dit geeft een tijdelijke verbetering, maar hij valt toch weer terug. Dan vertelt de eigenaresse, dat Dennon op tien dagen oud gevonden is zonder moeder en dat ze hem met de fles heeft grootgebracht. Mogelijk zijn de problemen hieruit voortgekomen, hij beschermt “zijn” mensen in ieder geval als mede-groepsgenoten tegen vreemde “indringers”. Daarom krijgt Dennon gepotentieerde kattenmelk toegediend, Lac felinum MK. Hierop verandert Dennon in de lieve, aardige kat die de eigenaar zich gewenst had!