Graag willen wij onze assistentes aan u voorstellen. Ze zijn de eersten die u hoort, maar ze werken op de achtergrond om het allemaal goed te laten verlopen.

Mijn naam is Dorret Brugman en ik ben een van de twee assistentes werkzaam bij Centaurea. Ik ben 54 jaar, getrouwd en heb een uitwonende dochter van 23. Ik ben geboren in Ermelo en na een paar jaar in Duitsland te hebben gewoond in Apeldoorn terechtgekomen. Na jaren gewerkt te hebben bij grote bedrijven als Monuta Stichting, Philips Data Systems, Kadaster, Nuon en VVV Regio Apeldoorn viel mijn oog op de vacature van assistente bij Centaurea. Homeopathie had al jaren mijn interesse en de kleinschaligheid sprak mij zeer aan. Ik werk hier nu al weer 8 jaar met heel veel plezier. Het is een zeer inspirerende werkomgeving. Naast de artsen is er ook een dierenarts werkzaam en deze combinatie vind ik geweldig.

Ik vind niet alleen het persoonlijke contact met de cliënten heel leuk, ook het contact met therapeuten die in onze praktijk een ruimte huren, is heel prettig.

Overtuigt van de werking van homeopathie ben ik blij dat ik onderdeel mag uitmaken  van het genezingsproces van mens en dier, dit maakt mijn werk voor mij erg waardevol.

Van alle banen die ik in de loop van de jaren heb gehad, is deze verreweg de leukste en hoop hier nog veel jaren te mogen blijven.

Dorret Brugman-van Daelen

assistente