Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Joachim Reuzel, sinds kort werk ik op de donderdagmiddagen bij Centaurea.

Vanaf 2013 werk ik samen met de osteopaten van Osteopathie-Apeldoorn. Op donderdagmiddag werk ik bij Centaurea, de andere dagen van de week werk ik in het gezondheidscentrum in de wijk Zevenhuizen aan de Pythagorasstraat 6 in Apeldoorn.

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie ben ik osteopathie gaan studeren. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Internationale Academy of Osteopathy in Gent. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven over het effect van een rektechniek van het middenrif (belangrijke ademhalingsspier) op de longfunctie bij mensen met astma. Daarbij heb ik gekeken of iemand met astma een verbetering van de longfunctie krijgt na ontspanning van het middenrif. Zoals dat bij onderzoek gaat ben je nieuwschierig naar de uitkomst van je onderzoek. Soms heb je een doorbraak, meestal zijn het kleine stapjes en onderdeeltjes in een heel proces. De uitkomst van mijn onderzoek is dat deze oefening niet erg bijdraagt aan het verbeteren van de benauwdheid bij astma.

Voor vragen of een afspraak kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Joachim Reuzel Osteopathie-Apeldoorn

tel.: 055-3603842       e-mail: reuzel@osteopathie-apeldoorn.nl        www.osteopathie-apeldoorn.nl