Hieronder het succesvolle verhaal van Steven, 15 jaar oud:

Ik ben Steven, 15 jaar oud en ik zit in het derde jaar van het VWO. Begin december ben ik bij de homeopatisch arts geweest omdat ik een aantal maanden last had van mijn maag en darmen. Ik moest meerdere keren per dag naar het toilet en ‘s ochtends was ik misselijk en moest ik overgeven. Ik kon ook niets eten. Twee keer ben ik naar de huisarts geweest. Die zei dat het waarschijnlijk stress was en dat het vanzelf over zou gaan, maar het ging niet over. Daarom ben ik met mijn moeder naar de homeopatisch arts gegaan. Mijn moeder had al ervaring met homeopathie, ik had dat zelf nog niet. Toen ik naar de homeopatisch arts ging, kreeg ik een medicijn (Lycopodium clavatum 200K) waardoor ik mij eerst minder goed voelde maar na een week voelde ik mij beter en ging het ook met de misselijkheid beter. Toch na twee weken kwamen de klachten terug. Toen is de dosering van het medicijn aangepast. Sindsdien voel ik mij erg goed en hoef ik niet meer terug te komen bij de arts. Daarom vind ik homeopathie goed!