Er is een nieuwe manier van teken- en vlooienbestrijding: de Tic-clip van Anibio.

Deze manier van bestrijden is geheel gifvrij!

Hoewel er geen wetenschappelijk onderzoek gedaan is naar de werking van dit product, lijken de resultaten in de praktijk wel positief. Het geeft geen 100% bescherming, maar het aantal teken op het dier lijkt wel te verminderen.

De Tic-clip is een hanger die samen met twee bijgeleverde ringen bevestigd wordt aan de halsband. Deze hanger bevat een speciale energetisch geactiveerde laag met een hoge trilling en een hoge opslagcapaciteit (tot 2 jaar werkzaam). Binnenshuis hoeft de hanger niet gedragen te worden maar moet wel aan de halsband blijven hangen.

De Tic-clip kan geïsoleerde statische ladingen en informatie uit de omgeving opnemen. Daarom dient de Tic-clip elke 2 à 3 weken onder koud stromend water gehouden te worden.

Voor een zo groot mogelijke en effectieve allround bescherming tegen teken en vlooien adviseert de fabrikant  om het Tic-off voedingssupplement te gebruiken. Dit is een poeder op natuurlijke basis dat u over het voer kunt strooien.

De Tic-clip:

  • blijft tot 2 jaar werkzaam
  • is gifvrij en bevat geen insecticiden
  • is waterbestendig
  • is reukvrij
  • is onschadelijk voor uw huisdier en uzelf
  • is geschikt voor alle vachtsoorten
  • is ook geschikt voor puppies

De prijs van de Tic-clip is € 24,95. De prijs van het Tic-off voedingssupplement  is € 9,70.

Bij afname van de clip en het supplement samen geldt een korting van 15%. Koop ze samen voor maar  € 30,-.

De Tic-clip en het Tic-off voedingssupplement zijn bij  Centaurea te koop. Wij hebben het getest op onze dieren en zijn zeer tevreden over de eerste resultaten. U wilt toch ook een natuurlijk alternatief voor de reguliere teken en vlooien middelen? Probeer nu de Tic-clip en het voedingssupplement met een korting van 15%!

Onze openingstijden voor verkoop van dierproducten zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.