Centaurea is een homeopathisch artsen- en dierenartscentrum, waarin één dierenarts en vier artsen hun krachten bundelen om mens en dier nog beter te behandelen. Daarnaast zijn er diverse therapeuten werkzaam.

De volgende therapeuten zijn werkzaam in dit centrum:

Dhr. J. Armstrong
Dhr. J. ArmstrongRolfing
Mevr. M. Broné
Mevr. M. BronéDierentolk, bioloog, coach
Mevr. L. Dijkkamp
Mevr. L. DijkkampIsomyo Bowentherapie
Bowentherapie is een zeer effectieve behandeltechniek om het lichaam weer in balans te brengen. Hierdoor kunnen blessures en klachten (op zowel lichamelijk als emotioneel vlak) verminderen dan wel geheel verdwijnen. Het is een holistische therapie die uitgaat van het zelfherstellend vermogen van het lichaam = natuurlijk herstel.
www.isomyo.nl
Mevr. E. Goedings
Mevr. E. GoedingsKinder- en jeugdtherapie
Mevr. E. Herberts
Mevr. E. Herberts Haptonomisch werkend fysiotherapeute
www.ernaherberts.nl
06–30184638
Mevr. M. Leertouwer
Mevr. M. LeertouwerPraktijk voor persoonlijke en professionele begeleiding
Dhr. P. Leest
Dhr. P. LeestHaptonomie
Mevr. R. Mulder
Mevr. R. MulderTrainer/Coach,
Rita Mulder heeft als Trainer/Coach en Ervaringsdeskundige jarenlange ervaring op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei. Het is haar passie volwassenen te begeleiden bij hun persoonlijke en emotionele ontwikkeling naar Persoonlijk Leiderschap.
Rita helpt je je gevoelens weer serieus te nemen en de balans te herstellen tussen hoofd en hart. Daardoor ben je in staat je eigen kwaliteiten te zien, te erkennen, in te zetten en uiteindelijk je leven veel meer glans te geven.
www.mulderenwallet.com/rita-mulder
Dhr. J. Reuzel
Dhr. J. ReuzelOsteopaat
Dhr. R. van Santen
Dhr. R. van SantenOsteopaat
Mevr. A. de Sonnaville
Mevr. A. de SonnavilleLogopediepraktijk Gelderland
Welkom bij Logopediepraktijk Gelderland. Dit is een allround logopediepraktijk in Apeldoorn, Gevestigd in Centaurea, aan de rand van de wijken Driehuizen en Orden. In september 2017 heeft Astrid de Sonnaville deze logopediepraktijk geopend. Iedereen kan hier terecht voor problemen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor en slikken.
Neem gerust een kijkje op de site. Wilt u meer informatie over de praktijk of wilt u kennis komen maken? Neem dan gerust contact met mij op!
www.logopediepraktijkgelderland.nl
Mevr. D. Temmink
Mevr. D. TemminkCare for Women
Dhr. NJ. Wallet
Dhr. NJ. Wallet Counseling en coaching
www.groeikunst.nl
06-43166919