Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is René van Santen DO mro

Met ingang van mei ben ik het team van Osteopathie-Apeldoorn komen versterken. Op de maandag in Centrum Centaurea en op de vrijdag in Gezondheidscentrum Zevenhuizen.

Naast de praktijk in Apeldoorn heb ik samen met mijn vrouw een praktijk voor osteopathie in Amersfoort – Osteopathie Pouw & Van Santen.

Osteopathie is een manuele geneeskunde zoals vele van jullie misschien wel weten. Maar… osteopathie is ook vooral een filosofie, een manier van kijken en denken naar voorbeeld van o.a. Johann Wolfgang von Goethe. Die niet alleen een dichter en filosoof was maar ook een groot wetenschapper.  Om die reden volg ik ook diverse bij- en nascholingen en heb ik contacten met collega’s van over de hele wereld die er net zo over denken. Om osteopathie in zijn puurste vorm aan te kunnen bieden met een gedegen achtergrond zowel in de filosofie als de wetenschap.

Ik hoop jullie graag eens te zien in de praktijk, om jullie gezondheid te ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

René van Santen DO mro osteopaat